Apartment

Feb 6 2019

Credite pentru persoane fizice – Aplica online – Banca Transilvania, simulation credit personnel. #Simulation #credit #personnel


Credite de consum

Credit Online

Daca esti interesat de un credit de nevoi personale, tine minte ca il poti obtine simplu. Aplica online pentru orice ai avea nevoie si poti primi rapid pana la 5.000 euro (echivalent lei).

Nevoi personale

Practic BT este un credit de nevoi personale cu dobanda fixa sau variabila. Mergi la banca, afli pe loc cand primesti creditul, ce suma poti obtine si nu trebuie sa justifici destinatia banilor.

Nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

Ai asigurare de viata si somaj si nu trebuie sa ne spui destinatia imprumutului. Mai mult, iti oferim si dobanda avantajoasa.

Nevoi personale garantat cu ipoteca

Cand nevoia personala iti depaseste bugetul pe care il detii, venim noi cu Solutia BT. Te ajutam sa primesti o suma mare de bani in schimbul unor garantii imobiliare.

Nevoi curente cu destinatie imobiliara

Creditul de nevoi curente cu destinatie imobiliara de la BT iti poate fi acordat pe o perioada de pana la 10 ani, iar suma maxima pe care ti-o putem oferi este de pana la 20.000 euro.

Prima masina

Te ajutam sa iti achizitionezi o masina noua cu creditul Prima masina.

E timpul sa nu mai schimbi piese, ci sa schimbi direct masina. Creditul auto Formula BT de la Banca Transilvania se acorda pentru achizitionarea de masini noi sau second hand.

Leasing Auto

Iti doresti un automobil pentru tine si familia ta? Tu iti alegi masina si noi te ajutam cu finantarea.

Credite pentru investitii imobiliare

Credit imobiliar-ipotecar – Banca Transilvania

Suntem aici ca sa iti oferim cea mai buna solutie financiara pentru cand vrei sa cumperi un imobil, sa iti construiesti o noua aripa la casa sau sa iti modernizezi locuinta actuala.

Prima Casa

A sosit momentul sa ai casa ta, sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie. Banca Transilvania te ajuta cu imprumuturi in lei, in cadrul programului Prima Casa.

Investitii inteligente

Credit imobiliar-ipotecar verde

Clientii Bancii Transilvania pot accesa credite imobiliare cu discount-uri de dobanda de pana la 0.50% fata de varianta standard, in lei si euro, pentru achizitionarea de imobile cu Performanta Energetica superioara.

Credit nevoi personale verde

Un credit pentru nevoi curente in vederea finantarii tehnologiile verzi de uz casnic, ce vine optional cu asigurare de viata si somaj.

Despre credite, cu responsabilitate

Atunci cand te gandesti sa accesezi un credit, iti recomandam sa te informezi bine inainte.

Alte tipuri de credite

Creditul Pacient

Sanatatea trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc. Ai mai multa grija de tine si mentine-ti starea buna de sanatate, cu un credit destinat ingrijirilor medicale.

Descarca aplicatia “Banca Transilvania” de pe


Written by INSURANCE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *